kunststof kozijnen 

geheel onderhoudsvriendelijke kozijnen

Kunststof Gayko kozijnen:

Je heb kunststof kozijnen en Gayko kozijnen. De kunststof Gayko kozijnen zijn ontwikkeld en gemaakt in Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen: eisen ten aanzijn van isolatie, veiligheid, duurzaamheid en schoonheid. Daarnaast is een Gayko kozijn is niet alleen erg mooi om te zien. Ook bespaart het energie, is inbraakwerende en onderhoudsvrij.
Om een beleving te krijgen wat het verschil is tussen een kunststof kozijnen en een Gayko kunststof kozijn, is een afspraak in onze showroom een aanrader.

Zoveel mensen, zoveel wensen:

“Dat is niet verwonderlijk, ieder zijn eigen smaak.” zeggen we bij Hedico. Daarbij vooral elke woning zijn eigen stijl. Ofwel, we vinden het belangrijk dat u het kozijn kiest wat past bij u en bij uw woning.

Advies op maat: We adviseren u graag over uw mogelijkheden. Het geheel moet qua vorm, stijl en klasse naadloos aansluiten op uw wensen. 

GAYKOLIFE NL 116

U verlangt veel van een kozijn: optimaal comfort, veiligheid en maximale duurzaamheid. En omdat u stijlbewust bent, kiest u voor tijdloos design dat past bij uw woning. Daarom stellen we graag GAYKOLIFE NL 116 aan u voor! Een kozijn dat speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt en robuust en uiterst betrouwbaar is. Daarnaast is het kozijn rondom voorzien van schuine zijden en is, niet van echt te onderscheiden houtlook, leverbaar.

 

GAYKOROYAL NL116

Het unieke Nederlandse kozijn.

GAYKO ROYAL NL116 roept herinneringen op aan lang vervlogen tijden. Namelijk aan vakmensen die op traditionele wijze en met de hand kozijnen maakten, compleet met pen- en gatverbinding. GAYKO heeft deze warme, landelijke uitstraling weten te combineren met alle voordelen van hoogwaardige kunststof kozijnen. Het geheim is het unieke hoekdesign en is in niet van echt te onderscheiden houtlook leverbaar. 

 

 

 

Beglazing:

Al onze kozijnen kunnen worden geleverd inclusief HR++ of een trippel beglazing geleverd, wat altijd nog te verfraaien is met verschillende soorten figuurglas of glas in lood.
Warmte gaat niet alleen verloren bij het zichtbare deel van het glas. Ook bij de randen van het glas, ín het kozijn, kan veel energie verloren gaan. De ‘warme kant’ van GAYKO kozijnen voorkomt temperatuurverliezen door koudebruggen én dringt condenswater terug. Dat is beter voor de temperatuur in huis en het voorkomt schimmelvorming.

De ‘warme kant’ is standaard bij alle dubbele isolerende beglazingen van GAYKO (Ug-waarde 1,1 W/m2K); bij de driedubbele super isolerende beglazing is deze voorziening een optie.
Bij kozijnen met optimale isolatie speelt het glas een belangrijke rol. Ook in de standaarduitvoering kunt u bij GAYKO al rekenen op een meer dan gemiddelde isolatie, met een Ug-waarde van 1,1 W/(m²K). Met GAYKO-Super isolerend glas behaalt u de beste waarden. Dankzij de drie ruiten met argongasvulling wordt een uitstekende Ug-waarde behaald van 0,5 W/(m²K). Niet voor niets is dit systeem ook geschikt voor passievehuizen.

 Stel vrijbijvend uw vraag of opmerking.

12 + 7 =