houten kozijnen

maatwerk uit eigen werkplaats maakt ons product uniek

Vakmanschap:

Door onze eigen werkplaats beschikt Hedico over een uitgebreid aanbod aan houten kozijnen. De kozijnen bepalen het karakter van uw woning en geven deze een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Daarnaast Hedico heeft echte vakmensen in dienst, welke een hart hebben voor hun vak. Hierdoor zijn wij instaat om timmerwerkzaamheden voor (monumenten)gebouwen en zeer specifieke kozijnen (denk aan een jaren ’30 stijl of een klooster of kerk) te verrichten.

Beglazing:

Al onze houten buitenkozijnen kunnen we leveren inclusief HR++ of een trippel beglazing, wat te verfraaien is met verschillende soorten figuurglas of glas in lood.

De stijl:

Hedico beschikt over uitgebreide mogelijkheden van houten kozijnen. Van strak en recht, tot rond en ovaal. Bij Hedico maken we bijvoorbeeld ook de kozijnen in de jaren ’30 stijl. En dat allemaal in onze eigen werkplaats. We voorzien onze houten kozijnen standaard van twee lagen grondlak en uitgevoerd met het veiligheidsbeslag verdekt liggend. Al onze houten kozijnen en draaiende gedeelten worden gemaakt van duurzaam hardhout met het FSC keurmerk.

Veiligheid:

Al onze kozijnen worden voorzien van skg** hang- en sluitwerk. Zo zijn onze kozijnen goed inbraakwerend en voldoen aan de eisen van hedendaags.  En wanneer u dit wenst kunnen onze professionele vakmensen u helpen met het vervangen en/of monteren van de kozijnen. Of het nu gaat om een renovatie of een nieuwbouwproject.

Meer informatie? 

Wil je meer informatie ontvangen over onze houten kozijnen? Neem gerust contact met ons op. Het enthousiaste team van Hedico interieur & exterieur  staat graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren waar nodig.

Stel vrijblijvend uw vraag of opmerking.

 

9 + 11 =